2012. január 31., kedd

Derűs napok :))

Ezt a videót igazából azért vágtam össze, mert apu letöltött nekem egy programot és ki akartam próbálni...:)) Ja és nem utolsó sorban a rajta szereplő embereket egyszerűen imádom :)

2012. január 27., péntek

Nem lakni jöttünk a földre, hanem élni :)

A mai nap felejthetetlen a suli extra jó volt. Töri órán például olyan hangosat korgott a gyomrom hogy a tanár röhögőgörcsöt kapott...és a mi idióta Ákosunkról is kiderült egy pár mocskos titok xDD Szóval a java akkor kezdődött amikor kiléptem a suliból....először is majdnem átestem a kiléptetőn és kb. mindenki rajtam röhögött. Mondjuk én is magamon szóval semmi gáz xDD szóval annyira röhögtem h nem vettem észre bátyót aki azért jött el a sulinkhoz hogy segítsen megcsinálni a kisfilmünket. Szóval ő ott jött mögöttünk és elmentünk egy bisztróba....ettünk sütit és kaptam egy rajzot ajándékba...(azért bátyóból nem néztem volna ki, hogy rajzolásra adja a fejét) szóval ugye bár holnap van a szülinapja ezért én meg megleptem egy szülinapi sütivel amit egy olyan puszival hálált meg hogy huhh xDD közben hülyéskedtünk meg csináltunk videókat...szegény bátyónak viszont beszóltam egyet...remélem nem sértődött meg :/ szóval ezután hazamentünk és mostanáig aludtam szinte végig :))

2012. január 25., szerda

Így szeretnék lovagolni


Bizalom

Szeretem amikor a barátaim elmondják titkaikat, gondjaikat, fájdalmaikat...olyan jó érezni, hogy megbíznak benned. És néha nehéz megállni, hogy ne mondjuk el valakinek, de megéri mert tudod, hogy vannak emberek akik nem félnek rádbízni a titkaikat.
" Nagy dolog az, ha van valakije az embernek, akiben teljesen megbízik. De az is nagy dolog ám, ha tudjuk, hogy teljesen megbíznak bennünk." 

Ioan Slavici

Turn me on :))


2012. január 23., hétfő

Nem lehet tökéletes a napunk, ha nem teszünk valamit valakiért, aki sosem fogja tudni viszonozni.

Ez a napom rosszul indult, nagyon rosszul....megtudtam hogy az egyik nagyon jó barátnőm kutyáját elaltatják. Más esetekben nem szoktam átérezni, sőt alig várom hogy befejezze a mondókáját, de ezt most teljesen átéreztem...régebben én is átéltem ezt, és nem mellesleg én is mondjuk hogy ismertem a kutyáját. A suli átlagosan telt, viszont a végén egy hatalmas meglepetés várt ami kb...bearanyozta a napom. Mikor kiléptem a suliból kivárt rám? na ki? Az én legaranyosabb bátyusom :D és haza kísért.....:) életemben nem gondoltam volna hogy egyszer bárki is hazakísér az iskolából...

2012. január 21., szombat

Egy csodás csoda!

Egy kislány bement a szobájába és a szekrénykéje mélyéről előhúzott egy lekváros üveget. Kiöntötte a padlóra az üvegben lévő érméket és gondosan számolni kezdte. Háromszor is megszámolta, mert a végösszegnek nagyon pontosnak kellett lennie. Nem hibázhatott. Ezután óvatosan visszatöltötte a pénzérméket az üvegbe, rázárta a tetejét, és kisurrant a hátsó ajtón.
A hat háztömbnyire lévő patikába ment, amelynek ajtaja fölött a nagy vörös Indián Törzsfőnök képe volt látható. Türelmesen várt a patikusra, hogy szentelne rá egy kis figyelmet, de a patikus éppen nagyon el volt foglalva.
Tess - így hívták a kislányt - megcsoszogtatta a lábát a padlón. Semmi.
Megköszörülte a torkát úgy, hogy a legkellemetlenebb hangot adja, amit csak lehet. Ez sem volt sikeres. Végül kivett egy érmét az üvegből és megkocogtatta a pult üvegét. Ez használt!
- És te mit szeretnél? - kérdezte a patikus érezhetően bosszús hangon.
- Éppen a testvéremmel beszélek Chicagóból, akit már ezer éve nem láttam - tette hozzá a patikus, mint aki választ sem vár a kérdésére.
- Én pedig az én testvéremről szeretnék beszélni veled - mondta Tess a patikuséhoz hasonlóan bosszús hangon.
- Az öcsém nagyon beteg és . egy csodát szeretnék venni neki.
- Tessék? - fordult hozzá a patikus.
- A neve Andrew és valami csúnya dolog nő a fejében, és az Apukám azt mondta, hogy csak egy csoda mentheti meg őt. Hát tessék mondani, mennyibe kerül egy csoda?
- Kislányom, mi nem árulunk csodákat. Sajnos nem tudok neked segíteni - felelte a patikus, kissé megenyhült tónusban.
- Figyelj, nekem van pénzem, meg tudom fizetni. Ha nem lenne elég,
kipótolom. Csak mondd meg mibe kerül.
A patikus testvére, akivel eddig beszélgetett, jólöltözött férfi
volt.Lehajolt a kislányhoz és megkérdezte:
- Mondd csak, miféle csodára van az öcsikédnek szüksége?
- Azt nem tudom - válaszolt Tess könnyes szemmel - csak azt tudom, hogy nagyon beteg és Anyu azt mondta, hogy valami operációra volna szüksége De Apu nem tudja megfizetni, ezért szeretném odaadni az én pénzemet.
- Mennyi pénzed van? - kérdezte a Chicago-i férfi.
- Egy dollár és tizenegy cent - felelte Tess alig hallhatóan - Ez az
összes, ami van, de tudok többet is szerezni, ha kell.
- Nahát, milyen csodálatos véletlen! - mosolygott a férfi - Egy dollár és tizenegy cent - éppen az a pontos összeg, ami egy kisfiú csodájának az ára.
Egyik kezébe tette a pénzt, a másikkal kézen fogta a kislányt:
- Vezess engem haza hozzátok, szeretném látni az öcsédet és találkozni a szüleiddel. Lássuk, hátha van nálam egy olyan csoda, amit te szeretnél.
A jólöltözött férfi Dr. Carlton Armstrong volt, sebészorvos, aki
az idegsebészetre specializálódott. Ingyen elvégezte az operációt, és nem telt bele sok idő, amire Andrew ismét otthon volt, épen, egészségesen. Anya és Apa boldogan beszéltek arról az esemény-láncolatról, ami idáig vezetett
- Ez a műtét egy igazi csoda volt - suttogta Anya - vajon mennyibe került volna?
Tess mosolygott. Ő pontosan tudta, mennyibe került a csoda: egy dollárba és tizenegy centbe, no és egy gyermek töretlen hitébe. Egy csoda nem a természet törvényeitől függ, hanem magasabb törvények működésétől.

2012. január 15., vasárnap

Az igaz szeretet

Szeress hát! röppen az óra, csak bús kaland jut,
szeress, míg itt vagyunk!
Ránk nem vár kikötő, az idő parttalan fut;
elfut, s mi meghalunk!

2012. január 14., szombat

Vezetés

Tegnap kipróbáltam szimulátoron a vezetést...hát nyugodtan kimondhatom hogy pocsékul vezetek:// eddig célom volt a jogosítvány megszerzése, viszont ezután kétszer meggondolom hogy szeretnék e vezetni. Ha tegnap valódi kocsit vezettem volna már rég nem élnék...Persze lehet hogy egyszer majd ráérzek a lényegére mert végülis senki sem úgy születik hogy tud vezetni...én ezzel vígasztalom magam :"DD

2012. január 12., csütörtök

Megismerkedtem valakivel aki nagyon fontos lett az életemben és kivételesen nem szerelem által...:D Úgy tekintek rá mint egy bátyóóra felnézek rá és tisztelem....nagyon köszönöm neked sors hogy az életem útján szembe küldted velem és megismerhettem :))

2012. január 8., vasárnap

Merj álmodni!!

"Merj álmodni,mert az álmok álmodói meglátják a holnapot!Merj kívánni mert a kívánság a remény forrása,és a remény éltet bennünket!Merj nyúlni olyan dolgokért,amiért senki más nem nyúl.Ne félj olyat látni amit senki más nem lát!Higgy a szívedben a saját jóságodban,mert ha így teszel,mások is ezekben fognak hinni!Higgy a csodában mert tele van vele az élet!De ami a legfontosabb,higgy önmagadban,mert odabent a lelkedben,rejtőzik a csoda,a remény,a szeretet és a holnap álmai!!"

2012. január 6., péntek


A suliban tegnap volt az utolsó nap a hétvége előtt...sütött a nap:)) és még a töri doga sem tudta elrontani a kedvemet. :)) Délután egy barátnőmmel telefújtunk mindent szerpentin sprével...aztán összegyűjtöttük és csináltunk belőle egy hatalmas golyót :) Este elmentünk egy másik barátnőmmel korcsolyázni nagyon jó volt és találkoztam egy régi osztálytársammal akit már több mint egy éve nem láttam... és amikor hazaértem itt volt a húgom egyik hogy is mondjam haverja...és nagyon jól elvoltunk üvegeztünk....aztán beszéltem még egy majdnem legjobb barátnőmmel is. Fantasztikus nap volt.

2012. január 3., kedd

Sosem vagy egyedül



Barátok várnak, seregestül!
Rájuk számíthatsz mindig,
Engednek majd vállukon sírni,
S mosolyod őket is mosolyra készteti..
Titkaid dobozai ők,
Melyet lakattal biztosítottál,
Álmaid, vágyaid őrzői
Melyeket magad előtt láttál..
Mindig melletted állnak,
S veled sosem kiabálnak,
Megértik amikor szenvedsz,
Mikor éppen feledsz, vagy szeretsz!
Ha elhanyagolod őket, akkor is szeretnek
És Te is ott vagy nekik, s őket ugyanígy szereted!

2012. január 1., vasárnap

Szilveszter







Tegnap a szilvesztert Zsófinál töltöttem:)) 3asban voltunk Merci, Zsófi, és én. Miénk volt a ház. Először kupicás játékot játszottunk, de persze csak borral mert nem akartunk bebaszni...bár így is megittunk legalább másfél üveg bort...ezután hát hogy is mondjam jó kedvünk lett és elkezdtünk"bulizni" mikor lenyugodtunk beszélgettünk kényes témákról és viccesekről. Később scrabble-t játszottunk....és megint beszélgettünk éjfélkor pezsgőt bontottunk amivel majdnem kilőttük a plafont vagyis csak Merci xDD Elénekeltük a Himnuszt és kimentünk csillagszórózni....közbe a kutyák berohantak a házba és mi fél órát birkóztunk vele...pontosabban mi röhögtünk és Zsófi birkózott xDD Éjfél után megnéztünk két filmet a 40nap és40 éjszakát meg a flash dance-t.... hajnali ötkor elaludtunk, de nem aludtunk sokat kb. csak 2 vagy 3 órát...bár sztem ezzel ilyenkor mindenki így van B.U.É.K.
Ezzel lehetett pörgetni én az egylábasnál mindig kiöntöttem a bort xDD fejembe szállt